sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Vuoristoajelua ja vanhakaupunki

Tämä viikko kului todella nopeasti. Työpäiviä tällä viikolla meillä oli vain kolme, sillä maanantaina oli itsenäisyyspäivä ja koulut oli suljettu. Torstaina pääsimme yhdessä muutaman italialaisten opiskelijoiden mukaan roadtripille, jossa kiersimme vuoristoa. Kävimme jollakin padolla, viinitilalla ja luostarissa. Reissu oli kiva ja mielenkiintoinen. Harmillista on, että autossa oli enää tilaa vain kolmelle ja yksi joutui jättäytymään reissusta pois. Suvi päätti jäädä kämpille mutta onneksi oli keksinyt tekemistä päivälle - hän lähti täällä Pafoksella sijaitsevaan vesipuistoon.


                                             Pääsimme maistelemaan viinitilalla eri viinejä.




                                                                              Pato.

                   
                                                                           Luostari.


Näkymä luostarin terassialueelta.


Työviikko itsessään tuntui melko samanlaiselta kuin edeltäväkin. Tällä viikolla työssäoppimispaikkojemme asiakkaat ja oppilaat tulivat paremmin tutuiksi, samoin itse työpaikka ja työnkuva. Meidän kaikkien työpaikoilla henkilökunta on mukavaa ja vastaanotto ollut lämmin, joka helpottaa oppimista ja työnkuvan sisäistämistä.

Työpäivien jälkeen vapaa-aikanamme olemme käyneet satamassa ottamassa kuvia ja ostamassa tuliaisia turistipuodeista, muuten vain tutkimassa lähiympäristöä tai maattu altaalla nauttimassa auringosta. Henna oli kuumeessa muutaman päivän viikosta, mutta kävi kuitenkin töissä myös silloin.  Työpäivät ovat niin lyhyitä, että päivät töissä jaksoi ihan hyvin särkylääkkeiden avulla. Tänään Suvi ja Eetu kävivät pyörähtämässä vanhassa kaupungissa, jota Yiannis kehotti käydä katsomassa. Lähes kaikki liikkeet olivat suljettu, koska sunnuntai. 





-Henna & Helmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti