lauantai 22. syyskuuta 2018

Ensimmäinen viikko



Lauantai-iltapäivästä jätettiin sateinen Suomi taaksemme ja lensimme Finnairin sinisillä siivillä kohti Kyprosta. Kone laskeutui myöhään illalla Pafoksen lentokentälle. Yhteyshenkilömme Yiannis haki meidät kentältä ja vei asunnollemme. Majoittumispaikkamme on ensimmäisen viikon ajan Iris Village. Asuntomme on perus kerrostalokaksio. Alla kuva asunnon olohuoneesta ja sisäpihasta.









Sunnuntaina lähdimme käymään läheisellä rannalla, jossa oli paljon ravintoloita ja pikkukauppoja. Kävimme syömässä Moorings -nimisessä ravintolassa.









Työpaikkamme on International School of Paphos (private), joka on siis kansainvälinen yksityiskoulu. Eetu on year 2 luokassa, eli n. 7-8 vuotiaiden kanssa. Suvi on päiväkodissa, jossa on kolme ryhmää ja lapset iältään 2-5v. Ensimmäinen työviikko meni koulun tiloihin, opettajiin ja lapsiin tutustuessa. Vaikka työpäivät ei ole pituudeltaan kun 5,5 tuntia, niin kuumuus ja englanniksi puhuminen väsyttää, mutta eiköhän tämä tästä! Opettajat koulussa ovat olleet kaikki todella mukavia ja ystävällisiä, jonka ansiosta olemme päässeet hyvin päivärytmiin mukaan. Myös lapset ovat olleet kaikki todella mahtavia.




Ensimmäisen työviikon jälkeen lauantaina muutimme isompaan asuntoon, koska Henna ja Helmiina liittyvät seuraamme. Välimatka edelliseltä asunnolta uudelle ei ollut pitkä, noin 200m. Asunto oli yllätykseksemme todella siisti, kaksi kerroksisen rivitalon päätyasunto, oh + k + 3mh + 2wc/suihku. Lisäksi kattoterassi aurinkotuoleineen.


















- Eetu & Suvi - 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti